Walking diner

Van de familie Caslo kregen we carte blanche. De gastheer en gastvrouw werden beide 50 jaar en dat mocht gevierd worden met een stevig feest voor 80 gasten.

Naast de catering stond Teranga eveneens in voor de aankleding; van sfeervolle uitlichting van de zaal en muziekinstallatie tot prachtige decorstukken en bloemdecoraties. Het feestje liep uiterst gezellig uit tot 4u … Meer dan geslaagd dus en met als resultaat opnieuw uiterst tevreden klanten die nog lang nagenoten hebben!

Een luxe drankenassortiment werd voorzien. Zo werden de gasten ontvangen met een lekker glaasje Cava, witte en rode wijn van Artevino. Daarnaast werd doorheen de hele avond gin tonic geserveerd vanaf onze originele Ape oldtimer. Vanaf het dessert werd ook nog een heerlijk tas Nespresso koffie of luxe thee geserveerd.

 

De gasten werden ontvangen met culinaire hapjes. Vervolgens werden de porties wat ruimer en ging de receptie over in een walking diner.

Hapjes geserveerd op de receptie tafels:

  • flatbread met 2 winterse dips
  • Griekse koningsolijven en kappertjes
  • Gegrilde bloemkool met komjin en frisse yoghurtdip

Hapjes geserveerd door bediening: 

  • Pastrami van Blonde d’Aquitaine met pickels en oudekaas popcorn
  • Rode bietenwafeltje met eendenmousse, in gezouten karamel gemarineerde hazelnoot en pannacotta van rode biet
  • Krokant hoisin buikspek, zoete aardappel en chips van schorseneer
  • Beignet van krab en garnaal met limoen koriander mayo

Walking diner mini gerechten, geserveerd door bediening:

  • Eendenborsthaasje met zwarte peper en mango salade
  • Burrata met witte pens, friszure bietjes, geroosterde pistache en balsamico vinegraitte
  • Pittige soep van geroosterde pompoen met salie en zure room

Walking diner gerechten, geserveerd vanaf buffet:

  • Kabeljauwhaasje met “beurre noisette” mousseline en gefrituurde schorseneer
  • Gevulde portobello champignon met ratatouile en haloumni kaas
  • Langzaam gegaard en kort gegrild varkenshaasje, knolselderpuree met pastinaak, mascarpone en mierikswortel, chips van Serranoham

Desserts, geserveerd in trendy mini glaasjes:

  • Crème brûlée met zeste van sinaasappel en suikerspin
  • Pannacotta met rode bosvruchten, citroen spongecake, coulis van rood fruit en limoensuiker
  • Pure chocolade mousse met in zeezout gepofte peer en notencrumble

Daar er slechts een hele kleine keuken beschikbaar was in de zaal, werden de gerechten klaargemaakt vanuit de mobiele keukenunit van Teranga, voorzien van een volledige professionele keukeninstallatie.


U wil graag samenwerken?

Neem contact op en vraag een offerte