Voor een vaste klant organiseerde Teranga in de eindejaarsperiode een stijlvol verjaardagsfeest in de nieuwe locatie Van Arte te Zoersel.

Een walking receptie in combinatie met open bar en gin tonic bar vanaf een unieke oldtimer foodtruck vormden de basis voor een geslaagde avond en nacht. De Dj zorgde voor de ambiance, onze crew voor de glimlach op de gezichten van de gasten.

Van Arte

Omdat het oog ook wat wil, garandeert Van Arte een verleidelijke verpakking van uw evenement.
In de mooie, modulaire ruimtes zorgt de mix van duurzame, natuurlijke materialen en industriële accenten voor een elegant evenwicht.

De open ontvangstruimte met veel natuurlijk licht leent zich als dynamisch decor tot tal van activiteiten.
De professionele keuken zorgt voor onmisbare ondersteuning voor diverse doeleinden en is net zo goed het kloppende hart van een fantastisch feest als de prachtige plek waarrond deelnemers aan een kookdemo zich verzamelen. Ook voor tal van andere workshops, presentaties, recepties, babyborrels, walking dinners en zo veel meer is deze place to see ook the place to be.

Grotere groepen kunnen terecht in wat jarenlang één van de mooiste magazijnen van het land moet geweest zijn. Achter de dubbele deur ontplooit deze zalige zaal zich in al zijn grandeur. Om u de nodige rust of gezelligheid te garanderen, kunnen we deze ruimte stijlvol compartimenteren.

In dit knappe kader kan u als klant rekenen op een betrouwbare rechterhand: onze polyvalente ploeg verzorgt maatwerk van a tot z en voor elke klant worden de puntjes op de i gezet. Wij garanderen u dat het plaatje helemaal klopt!


U wil graag samenwerken?

Neem contact op en vraag een offerte