Een succesvolle beurs …

start met een goed gevulde maag!
PLUG AND PLAY MOBILE KITCHEN AND RESTAURANT

Met de mobiele keuken van Teranga brengen we de verfijnde restaurant keuken tot op uw beurs. Deze keuken is volledig ingericht met high end professionele toestellen voor een culinaire beleving op locatie. Stekker insteken, water aansluiten en onze chefs toveren de prachtigste creaties op tafel zonder dat uw eigen keuken vuil wordt! Indien gewenst zorgen we eveneens voor de inrichting van uw beursstand met design receptie tafels of ander meubilair of creëren we een heus beursrestaurant, coffeecorner of foodtruck court.

FOODTRUCKS

Teranga’s foodtrucks doen dienst als originele eyecatchers van waaruit culinaire lekkernijen gecreëerd worden. Stuk voor stuk handgemaakt, kraakvers en met ontzettend veel liefde bereidt voor het oog van de gasten. Een foodtruck op uw stand of een heus foodtruckfestival met gevarieerd aanbod als onderdeel van uw beurs? Teranga neemt uw zorgen uit handen en zorgt voor een professionele, smakelijke uitvoering!

DESIGN BAR

Wat dacht u van een heuse design containerbar als onderdeel van uw beurs catering? Deze kan dienst doen als foodcorner, koffiebar, wijnbar, enz. De aankleding en setting rondom de containerbar wordt volledig gepersonaliseerd en afgestemd op de boodschap en doelgroep van uw beurs.

 

Ontdek hier alle mogelijke catering concepten voor een geslaagde beurs!


U wil graag samenwerken?

Neem contact op en vraag een offerte