Luxury streetfood / Drinks / Music / Sunshine / Love / Fun

Streetfest brings you sweet, sour, salty and sexy food, crazy and lazy drinks, uptown, funky music and a lot of fun in a lovely atmosphere.

Streetfest concept

In wereldsteden als New York, Londen, Berlijn en Amsterdam zijn ze al een tijdje een hype: food trucks. Het zijn omgebouwde busjes of oldtimers die ‘street food’ verkopen. Dat kunnen hamburgers of pizza’s zijn, maar ook tal van originele en luxueuze gerechten bereid door topchefs. De rage waait nu ook over naar ons land en Teranga heeft er een uniek feestconcept rond gebouwd.

We brengen een aantal food trucks samen die elk hun eigen specialiteit klaarmaken, elk met zijn charme en authenticiteit. Zo hebben we; de foodtruck van Jean sur Mer, die de lekkerste seafood bereidt, de charmante Jolicious foodtruck waar de creatiefste hapjes en dessertjes de revue passeren en tal van andere foodtruckconcepten met gastronomische burgers, heerlijke pasta, enz. Ook voor de dranken zijn unieke wagens en omgebouwde zeecontainers beschikbaar om in te zetten op uw eigen Streetfest.

Hoe groter het feest, hoe meer Foodtrucks ingezet kunnen worden.

Totaalconcept, van a tot z verzorgd

Streetfest is een totaalconcept waarbij kwaliteitsvolle food & drinks samen gaan met funky muziek, een leuke aankleding en een vrolijke en hippe bediening. Het Streetfest concept kan bovendien gepersonaliseerd worden met het logo en communicatie van uw bedrijf of organisatie.

Dit alles wordt strak en professioneel georganiseerd en geregisseerd door de eventcrew van Teranga.

Ideaal in zomer én winter!

Streetfest is bij uitstek een zomerconcept, maar het kan ook indoor in een hal of onder een grote partytent plaatsvinden met rondom de originele foodtrucks.

Het unieke Streetfest concept is inzetbaar in verschillende formules vanaf 40 personen en uitbreidbaar tot meer dan 2000 personen.

Streetfest als bedrijfseven

Streetfest als bedrijfsfeest

Streetfest is het ideale concept voor originele personeelsfeesten, opendeurdagen, productlanceringen, … Het concept werd reeds uitgevoerd voor evenementen met meer dan 1000 personen. Hoe groter uw evenement, hoe meer foodtrucks we laten aanrijden. Dit alles in een totale aankleding van uw feest of als deel van uw evenement.

Streetfest

Try us for your next event!


U wil graag samenwerken?

Neem contact op en vraag een offerte