Prachtige recepties

verfijnde en mooi gepresenteerde hapjes & dranken, geserveerd door een professionele smiling staff in een moderne setting

We cook in 3D – design / detail / delicious

Met een receptie van Teranga, kiest u voor een optelsom van details, professionalisme en stijl. Uw gasten worden verwenst met een moderne, verse keuken en à la minute bereide hapjes. Bij ons geen rommel uit de friteuze maar culinaire hoogstandjes.

Let’s shake your event …

Een heerlijk glas Champagne, Spumante of Cava of liever ook een trendy cocktail, gin tonic , huisgemaakte limonade of frisse pint? In functie van uw voorkeuren en budget, stellen we samen met u een mooi dranken assortiment samen. Afhankelijk van het aantal gasten kunnen de dranken ook geserveerd worden vanaf een design bar of oldtimer bar.

Mobiele keuken

Teranga brengt de restaurant keuken tot bij u met een eigen mobiele keukenwagen, volledig uitgerust met alle mogelijke high end toestellen voor een culinaire topkeuken. Zo hoeven we uw eigen keuken niet vuil te maken en dient geen extra tent of ruimte voorzien te worden voor extra (kook)capaciteit, een sterke kostenbesparing dus!

Smiling staff

Bij Teranga noemen onze bedieningsmedewerkers graag de smiling staff, daar we ontzettend veel belang hechten aan een goede, positieve werksfeer. Dit resulteert in oprecht vriendelijke en vrolijke medewerkers die er plezier in hebben uw gasten een leuke tijd te bezorgen!

recepties

Moderne stijl

Onze recepties krijgen steeds een hedendaagse, moderne touch door gebruik van design bars en receptie tafels en de toevoeging van kleine accenten die het verschil maken.

Vergeet de klassieke bolglaasjes, lelijke servetjes  en klassieke zilveren serveerplateaus. Elk hapje wordt op een verschillende manier gepresenteerd vanop originele plateaus, boomstammetjes, leistenen, … De hapjes en dranken worden afwisselend gedresseerd in moderne potjes, bordjes en glaasjes.

 

De receptie formules van Teranga kunnen geboekt worden vanaf 40 tot 2000 personen.


U wil graag samenwerken?

Neem contact op en vraag een offerte