Artevino Piaggio Ape

Piaggio Ape oldtimer wijnbar

by Artevino Quality Wines

Met deze unieke Piaggio Ape oldtimer uit 1963 zetten we de toon op elk feest, receptie, event of huwelijksborrel.

Een originele (wijn)bar!

Vanuit de laadbak serveren we de allerlekkerste wijnen, Champagnes, Cava of Spumante aangevuld met dranken naar keuze (cocktails, gin tonic, frisdranken, pils, …).

Ideaal voor opendeurdagen, reepties, tuinfeesten, …

Van originele ontvangst met een glaasje bubbels tot eyecatcher op uw volgende tuinfeest! De crew van Teranga zorgt voor een vlekkeloze bediening en indien gewenst zorgt een sommelier van Artevino voor een deskundig woordje uitleg bij de wijnen.

Hapje erbij?

De dranken vormen de basis, maar uiteraard kunnen ook enkele verfijnde hapjes of oesters geserveerd worden vanaf deze elegante verschijning!

Piaggio Ape op uw huwelijk

Verras uw gasten met een huwelijksborrel aan de kerk, stads- of gemeentehuis, al dan niet aangevuld met heerlijke aardbeien of heerlijke macarons. Een prachtig aanzet van jullie droomdag!

Een volledig plaatje?

Verdient uw feest meer dan een stand alone foodtruck? Dan zorgt Teranga naar wens voor pallettorens, gezellige terrasjes, staantafels, …  tem een volledig foodtruck feestje met dj, lampenslingers, … De Piaggio Ape bar wordt eveneens ingezet in Streetfest, het (privé)foodtruckfestival concept van Teranga.

Artevino Piaggio Ape

Try us for your next event!


U wil graag samenwerken?

Neem contact op en vraag een offerte