unieke barcatering

UNIEKE  BARCATERING

voor elke gelegenheid een unieke bar, gevuld met verfijnde dranken en bemand door een ervaren smiling staff

Teranga werkt enkel met de allerbeste dranken, gebruikt de mooiste luxe glazen en besteedt aandacht aan elk detail voor een optimale barservice op uw feest of evenement. Van cocktails, zelfgemaakte frisdranken tot heerlijke lokale bieren en boutique wijnen van Artevino Quality Wines. Voor elke gelegenheid en elk type feest kunt u bij Teranga terech voor een unieke bar!

PIAGGIO APE OLDTIMER BAR

Uw gasten worden in stijl ontvangen aan de unieke Piaggio Ape Oldtimer (1963) met in de laadbak heerlijke dranken. Dé eyecatcher op recepties, huwelijksborrels, bedrijfsevenementen en privé feesten.

URBAN BOX BAR CONTAINER

Een unieke design container, eigenhandig opgebouwd uit een 20 voet container en volledig voorzien van ledverlichting, koelingen, spoelbakken, taps, … Rondom ligt een terras vervaardigt uit pallets en steigerhout. Van hieruit kunnen vlot tot 250 personen drank geserveerd krijgen vanaf 2 punten.  De barcontainer kan volledig gepersonaliseerd worden met mogelijkheid tot plaatsen van o.m. een verlichte reclame banner bovenop de bar container.

Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden!

KAMIEL CITROËN OLDTIMER

Waarschijnlijk de mooiste en uniekste oldtimer bar in België, daar deze naast z’n prachtige uitstraling ook nog eens volledig omgebouwd is tot electrisch voertuig. Super oud, maar tegelijk ecologischer dan de modernste wagens.

Kamiel, ja hoor hij heeft echt een naam gekregen, wordt graag ingezet als gezellig barretje op intiemere feesten en evenementen. Al dan niet met een heerlijk hapje erbij.

Felbegeerde bar, dus er snel bij zijn is de boodschap!

BARS IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN EN STIJLEN

U kan bij Teranga ook terecht voor een stijlvolle meubelbar in allerlei verschillende kleuren en stijlen op aanvraag. Deze worden enkel verhuurd bij afname van barcatering door Teranga.

Unieke barcatering

Try us for your next event!


U wil graag samenwerken?

Neem contact op en vraag een offerte